Nyhedsarkiv

22 januar 2019

Stigende gaspris udløser dyrere fjernvarme

De stigende priser på naturgas gennem 2018 gør det nødvendigt for Skive Fjernvarme at hæve á conto betalingen for fjernvarme med virkning fra 1. maj 2019.

24 oktober 2018

Orientering til naboer i forbindelse med byggeri på Thorsvej

Skive Fjernvarme har omdelt brev til naboer angående støj og andre gener i forbindelse med byggeri af ny lagerhal på Thorsvej 11.

14 september 2018

Skive Fjernvarme fastholder lav varmepris

Skive Fjernvarmes forbrugere kan også i den kommende vinter se frem til lave udgifter til opvarmning, da den variable varmepris fastholdes på 465 kr./MWh.

27 juni 2018

Skive Fjernvarme satser på vækst

Med en stærk økonomi og stabile lave varmepriser, samt planer om opførelse af en ny flisfyret varmecentral på Holstebrovej gør Skive Fjernvarme nu klar til at byde velkommen til en række nye forbrugere.

01 juni 2018

Varmeopgørelser pr. 31. maj 2018

Skive Fjernvarme udsender varmeopgørelserne som bilag via Nets (PBS). Dette gælder dog ikke forbrugere opkrævet via EAN-nr.

14 maj 2018

Skive Fjernvarme klar til markant udvidelse

Klokkeklar afvisning af HMN Naturgas i Energiklagenævnet.

12 februar 2018

Pressemeddelelse

Fjernvarmeselskaber undersøger gevinst ved samarbejde.

13 december 2017

Målerudskiftning

Som led i det fortsatte arbejde med at optimere fjernvarmeforsyningen i Skive ønsker Skive Fjernvarme, at overgå til automatisk hjemtagning af målerdata på døgnbasis. Det medfører, at vi skal udskifte en del af den ældre målerp...

30 november 2017

e-Forsyning - flere målere

Har du brug for at holde øje med flere målere? Nu kan du få nem adgang til at se flere målere under samme login på vores app eForsyning. Det kræver blot, at du har loginoplysningerne til den anden måler i hænde. Du finder mulig...

15 september 2017

Skive Fjernvarme fastholder lavere varmepris

Skive Fjernvarme har med en målrettet indsats med effektivisering af driften på en række områder, gunstige priser på indkøb og salg af energi, kombineret med en mild vinter, formået at bruge mindre naturgas og olie på spidslast...